Open Vld Grimbergen is klaar met de kandidatenlijst voor de verkiezingen. We zijn er wonderwel in geslaagd om een evenwicht te vinden tussen onze deelgemeenten, leeftijden, mannen en vrouwen, ervaring en nieuwelingen.

De lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen zal getrokken worden door uittredend eerste schepen Chris Selleslagh op de eerste en Brigitte Janssens, voorzitter Heemschut, op de tweede plaats. De lijst zal ook geduwd worden door een duo: op plaats 32 Tom Mensalt, uittredend OCMW-raadslid en op plaats 33 Michel Verschueren, alias Mister Michel. De ambitie van dit team is duidelijk: met een zo goed mogelijke score Chris Selleslagh in stelling te brengen voor het burgemeesterschap.
Open Vld stelde haar programma “Toekomstplan voor Grimbergen 2019-2024” op vanuit drie kernbegrippen: vrijheid, veiligheid en vooruitgang. Het programma voorziet niet alleen uitgebreide investeringen, maar ook een ommekeer in de gemeentelijke werking en communicatie. Chris Selleslagh: ”Als we daartoe het vertrouwen krijgen van de mensen in Grimbergen, dan gaan we met onze ploeg en op basis van dit programma, een sterke coalitie op de been brengen. Als we ons allemaal samen inzetten als één ploeg, dan kunnen we een aantal zetels winnen en gaat dit lukken.”

v.l.n.r. lijsttrekkers- en duwers: Chris Selleslagh, Michel Verschueren, Brigitte Janssens en Tom Mensalt
Categorieën: Verkiezingen

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
LinkedIn
Share