Kandidaat-burgemeester Chris Selleslagh

“Na 18 jaar ervaring als schepen van Openbare Werken werk ik nu al een jaar full-time voor de gemeente. Ik durf te zeggen dat ik klaar ben voor het burgemeesterschap. Daarom vraag ik uw steun en uw stem op 14 oktober.”

“De laatste 12 jaar was ik ook 1ste schepen van Grimbergen, dus ik durf te stellen dat ik de werking van de gemeente en zijn dossiers begrijp. Zo realiseren we nu het grootste investeringsplan ooit in milieu in onze gemeente. Samen met de Vlaamse Milieu Maatschappij stelde ik het Zoneringsplan Grimbergen op dat unaniem door de gemeenteraad werd goedgekeurd en waardoor alle investeringen de volgende 12 jaar op geplande en georganiseerde wijze kunnen verlopen, en dit in alle deelgemeentes. Bovendien is dit niet beperkt tot infrastructuur onder de grond (proper afvalwater,…), maar wordt telkens ruimte voorzien voor voetgangers, fietsers en openbaar vervoer. Maar voor onze toekomst moeten we nog een stap verder durven te gaan: zowel de werking als de organisatie van onze gemeente moet en kan beter. De afgelopen 6 jaar heeft de Open Vld ploeg hard gewerkt en zijn verantwoordelijkheid opgenomen. Nu is het aan de kiezers: zij moeten nu oordelen en hun stem uitbrengen. Samen met de sterke blauwe ploeg ben ik er klaar voor en vraag dan ook uw stem op 14 oktober.”, aldus nog kandidaat-burgemeester Chris Selleslagh.

Categorieën: Verkiezingen

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
LinkedIn
Share